Mijn ervaring met Mobile Vikings – review

Mijn ervaring met Mobile Vikings – review

Mobile Vikings is een Belgische telecomprovider die gebruikt maakt van het BASE netwerk dat eigendom is van de Telenet Group. Misschien wel de belangrijkste vraag (en het antwoord) die je moet stellen: ‘Kan ik bellen, sms’en u een ontzettend veel internetten dankzij Mobile Vikings?’ Mijn antwoord op die vraag is volmondig Ja.

Maar er is meer! In dit blogartikel lees je waarom ook jij er goed aan doet om lid te worden van de Mobile Vikings community. Ik heb mijn ervaringen met Mobile Vikings neergeschreven in de hoop jullie te kunnen overtuigen (mocht er twijfel bestaan over Mobile Vikings).

Die cruciale vraag is reeds beantwoord. Dankzij Mobile Vikings ben jij ook online en bereikbaar op je smartphone. Maar er zijn meer redenen waarom Mobile Vikings misschien wel dé beste mobiele telecom provider is van België.

Interessante tariefplannen – gratis mobiel internet

Wat achtergrond informatie. Mobile Vikings (MV) is oorspronkelijk gestart als reactie of protest tegen de veel te dure mobiele data tariefplannen van de grootmachten zoals Proximus, BASE, Mobistar (nu Orange). Bij MV waren oorspronkelijk enkel prepaid tariefplannen beschikbaar, ondertussen hebben ze ook abonnementen gelanceerd. Bij elke maandelijkse herlading kreeg/krijg je gratis mobiel internet. En nog steeds zijn ze misschien wel de koploper met hun scherpe abonnementen en prepaid tarieven.

Stel je abonnement zelf samen

Mid 2016 lanceerden ze bij Mobile Vikings enkele vaste abonnementformules. Maar onlangs (mid 2017) hebben ze nog een stap verder gezet met de lancering van flexibele abonnementformules. Hierbij bepaal je zelf wat je nodig heb in jouw abonnement. Hoe meer data, bellen of smsen, hoe duurder het abonnement. Maar zo bepaal je zelf wat je nodig hebt. Er zijn maar liefst 16 verschillen mogelijk.

Gratis herladen verdienen – het is mogelijk en eenvoudig!

Bij MV kan je zelf zorgen voor gratis herladingen van je abonnement of prepaidkaart. Dit doe je door Viking Punten (VP) te verdienen, die je nadien kan omruilen als korting op je herlading of voor een volledige gratis herlading. 1 VP = 1 Euro.

Hoe verdien je Viking Punten?

Vikingpunten kan je op twee manieren verdienen.

  1. Vrienden overtuigen om Mobile Vikings te worden. Per vriend of vriendin die jij overtuigt om ook Mobile Vikings te worden, krijg je 15 Viking Punten. Probeer dus iedereen te overtuigen om ook Mobile Vikings te worden, want het is in jouw voordeel. Waarom? Lees zeker verder.
  2. Maak gebruik van de Viking Deals. Plaats een bestelling bij één van de aangesloten Mobile Vikings partner webshops zoals Zalando, Bol.com, Coolblue, … en ontvang Viking Punten.

Zo kan je steeds sparen voor gratis herladingen of korting op jouw herladingen.

Excellente klantenservice

Bij Mobile Vikings heb je een telecomoperator te pakken die uitblinkt in customer support. Ze zijn beschikbaar op verschillende sociale netwerken waar je terecht kan met al je vragen. En het leuke is dat ze er ook effectief snel op reageren, in tegenstelling tot andere bedrijven of telecomoperatoren. Ik heb zelf al enkele vragen gesteld via Twitter betreffende roaming, herladingen, … en ze antwoorden enorm snel. Daarnaast zijn ze ook heel transparant en correct in het communiceren van problemen op het netwerk. Echter heb ik zelf amper problemen ondervonden de afgelopen 7 jaar.

Bel & sms gratis naar andere Viking’ers

Eén van de andere grote voordelen van Mobile Vikings is dat ze een speciaal tarief hanteren wanneer je communiceert met een andere Viking. Het andere is tarief is GRATIS.

Zo kan je elke dag 60 minuten bellen en onbeperkt SMS’n naar andere Mobile Viking vrienden. Zoals hierboven reeds vermeld is het zeker interessant om veel vrienden en kennissen te overtuigen om ook Mobile Vikings te worden. Zo kan je elke dag gratis naar en bellen.

Zelf bel ik meer en meer via WhatsApp of Facebook Messenger. Aangezien Mobile Vikings toch heel wat mobiel data aanbiedt, is dit ook een interessante oplossing.

Meer dan 7 jaar fan & klant

Ik zelf ben al meer dan 7 jaar klant en een grote fan van Mobile Vikings. En ik heb het me nog geen dag beklaagd.

Mocht er nog twijfel bestaan over Mobile Vikings, dan hoop ik dat die nu minder is of is weggewerkt en dat mijn review toch nuttig was :-). Heb je toch nog vragen over Mobile Vikings? Laat het gerust weten in een reactie hieronder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *